A Husqvarna TC138 fűnyíró traktor: Önnek tervezve, a tökéletes kertért

A kertápolás nem csupán szükséges tevékenység, mert az egy szenvedély, amelynek lényege a tökéletességre való törekvés. A megfelelő fűnyíró traktor jóvoltából ez elvárás többé nem csak álom marad. A Husqvarna, mint megbízható és innovatív márka, ismét megerősíti piaci pozícióját minden szempontból kiemelkedő termékmodelljeivel, amelyek kifejezetten azok számára készültek, akik kevésbé elégszenek meg a jóval, hanem a legjobbat akarják kertjük és saját maguk számára.
A kényelem és teljesítmény kéz a kézben jár a Husqvarna TC138 fűnyíró traktor jóvoltából
A Husqvarna TC138 nem csupán egy fűnyíró traktor, mert ez egy olyan eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy magas szintű kényelmet és hatékonyságot nyújtson minden egyes használatakor.

A hidrosztatikus sebességváltó könnyedén, lábbal történő irányítása lehetővé teszi, hogy teljes figyelmét a kertjére összpontosíthassa, miközben a fűnyíró traktor simán halad át a legnehezebb terepeken is. A TC138 jellemzője a Husqvarna által tervezett innovatív BioClip® technológia, amely finoman aprítja a levágott füvet és visszateríti azt a gyepre, mint természetes trágya, így biztosítva egy dúsabb és egészségesebb zöldtakarót. Emellett, a könnyen üríthető fűgyűjtő kosár megkönnyíti a munkát és időt spórol meg azáltal, hogy kevesebbet kell megállnia az ürítés céljából. Az állítható ülés, a kényelmes kormány és a könnyen elérhető kezelőszervek mind-mind hozzájárulnak egy stresszmentes és élvezetes munkavégzéshez. Ez a fűnyíró traktor ideális választás azok számára, akik nagyobb kertekkel rendelkeznek és olyan megbízható, erős eszközt keresnek, amely képes kezelni a különböző munkafeladatokat.