Az ipari tablet ár kifizetésével csak nyerhetünk

A gyors és hatékony munkavégzéshez egyértelműen megfelelő eszközökre lesz szükség. Ezek beszerzése előtt érdemes alaposan megnézni a pontos költségeket.

Az ipari tablet ár egyértelműen megéri a befektetést legyen szó a használatáról a gyártásban, logisztikában vagy éppen az építőiparban. Manapság már elképzelhetetlen, hogy ne legyen kéznél mindig egy profi berendezés, aminek a képernyőjén tervrajzok, szállítási levelek jeleníthetők meg, vagy éppen video hívások végezhetők el rajta. A központi szerverekkel, felhőbe felvitt adatokkal is állandó kapcsolatban kell lenni. Az ipari tablet ár tehát megéri a kifizetést.

Milyen értékek között mozog manapság az ipari tablet ár?

Amikor feltesszük a kérdést, hogy pontosan mekkora az ipari tablet ár, akkor nem szabad elfelejtkezni arról, miszerint több típus között lehet válogatni. A webmaxx.hu oldalon például felmérhetők többek között a Getac, Honeywell, Panasonic, Newland márkatípusok, de a fő vonalat a Zebra viszi ezen a területen. Az IP65 szintű védelemmel, a MIL-STD-810H szabványnak megfelelő, -20°C-tól akár +50°C-ig üzemeltethető ipari tablet ár megközelíti a 300 000 forintot.

A Zebra ET45 modell 6100 mAh, a kibővített verziók pedig 7600 mAh akkumulátoros kapacitással rendelkeznek. A kapcsolatteremtés a biztonságos és gyors NFC segítségével történik, de képes továbbá WiFi és Bluetooth csatlakozásra ugyanúgy más eszközökkel. Alaposabban megismerve a készülék képességeit gyorsan ráébredünk, hogy az ipari tablet ár igazán kedvező ahhoz képest, amit ez a szerkezet nyújtani tud a különféle területeken.