Egy rusztikus fa étkezőasztal feldobja a lakás hangulatát

Vannak olyan alapvető bútordarabok, amik egyszerűen nem hiányozhatnak egyetlen lakásból sem. Az asztalok egyértelműen ebbe a kategóriába tartoznak. Természetesen széles típuskínálat áll rendelkezésre ezen termékekből, amik között egy igazán ikonikus képviselőnek minősül a rusztikus fa étkezőasztal. A személyes elképzeléseknek megfelelően létrehozható termék, akár saját alapanyagból készülhet. Sokan törik a fejüket, hogy mihez kezdjenek a régi lakás maradványaként, gyakran hulladéknak tartott gerendákkal, szarufákkal. Kár lenne ezeket elpazarolni, hiszen minimális újragondolással rusztikus fa étkezőasztal állítható össze belőlük, amik újabb évtizedeken keresztül szolgálják a család tagjait.


Növeli az otthon értékét egy rusztikus fa étkezőasztal

Egy olyan rusztikus fa étkezőasztal, aminek alapanyaga akár több, mint 100 éves, valódi ritkaság. Semmilyen formában sem hasonlítható össze a modern, bútorlapokból készült termékekkel. A speciális technikai megoldások révén egy olyan strapabíró felületű és egyedi hangulatú bútor készül el, ami kiemelt jelentőséggel bírhat a mindennapokban.

A BútorKovács szakemberei alapvetően régi fenyő és tölgyfa alapanyagokkal dogoznak. A rusztikus fa étkezőasztal felület minden esetben sima és olyan kezelést kap, ami nem engedi beszívni a rá ömlő folyadékokat. Ilyen formában kiborult víz, vagy bor eltávolítás sem jelenthet gondot, valamint nedves szivaccsal könnyen tisztítható. Ha valami, akkor egy szép emlékeket idéző rusztikus fa étkezőasztal csodálatos ajándék lehet a család minden tagjának. Fektessünk ebbe bátran.