Gree fűtésre optimalizált klíma

A modern kor új fűtési technológiája a klíma fűtés és egyre legelterjedtebb az egész világon. Ez a fűtési technológia olyan helyeken is képes biztosítani az otthon melegét, ahol  nem állnak rendelkezésre egyéb fűtési eszközök. A Gree fűtésre optimalizált klíma választéka kiemelkedő lehetőségeket rejt.

A Gree  klíma gyártó cég már, több mint két évtizede gyárt klímákat. Termékeik köre folyamatosan bővült, így mára már 10 ezer készülék típus áll rendelkezésre. Ezek különböző méretűek és megjelenésűek, így mindenki megtalálja a számára legideálisabb légkondicionált.

A Gree kínálatában már szinte mindegyik klíma képes fűtésre is, azonban ahol tényleg ezzel szeretnék a lakás hőmérsékletét biztosítani télen is, oda legjobb választás a fűtésre optimalizált klíma. A klíma fűtés és hűtés funkciója a hőszivattyú működésén alapszik. Egy kis szelep segítségével válthatunk a két funkció között. Fűtés esetén a kültéri egység által hőt a helység felé szállítja, így biztosítja a megfelelő hőmérsékletet.

A fűtésre optimalizált klíma egész évben használhatók. Ezeknél a készülékeknél a kültéri egység téliesített, kiegészítő elektromos fűtéssel, tálcafűtéssel vannak ellátva. A hőcserélő métere nagyobb. A Gree fűtésre optimalizált klímái intelligens leolvasztás funkcióval rendelkeznek. Télen a kondenzátor könnyen lefagy, Az intelligens leolvasztás időközönként elvégzi az olvasztást, így biztonságosan működik és jobb hatásfokú a fűtés funkció.

A fűtésre optimalizált klímák előnye, hogy más fűtési lehetőségekkel ellentétben rendkívül gazdaságosak. 1 kwh áramból 3-5 kwh hőt állítanak elő. Tehát egy olajradiátorhoz vagy hősugárzóhoz képest 3-5-ször hatékonyabbak. Sokan nagyon szeretik a Gree fűtésre optimalizált klímáit, mivel egy lakás felfűtése ezekkel a készülékekkel csak havi 1000-2000 Ft különbséget jelent a villanyszámlában. Ezen felül sokkal gyorsabban lesz meleg egy ilyen klímával, átlag 10-15 perc alatt már kellemes a hőmérséklet. Szellőztetés után is sokkal könnyebben lesz ismét jó idő a lakásban.

Gree klímát szeretne vásárolni? Esetleg kérdése van? Keresse fel honlapunkat és kérdezzen szakembereinktől!

Vélemény, hozzászólás?