Használt már autógumi keresőt?

Ha még nem, akkor éppen itt van az ideje, hiszen hatalmas segítséget jelenthet vásárlás előtt a tájékozódásban. Ezen az oldalon olyan autógumikeresőt próbálhat ki, amellyel könnyebben megtalálhatja azt, amit keres: https://www.gumidirekt.hu/gumiabroncs-autogumi-kereso.html. A linkre kattintva azonnal a keresés jön be, ahol nincsen más dolgunk, mint kiválasztani, hogy milyen abroncsot keresünk és meg kell adni az abroncs méretét. Ha ragaszkodunk egy gyártóhoz, akkor azt is jelölhetjük, de ha ezt a lépést kihagyjuk, akkor az összes abroncs megjelenik a keresőben. Téli gumi, nyári gumi, 4 évszakos gumi, kisteher gumik, defekttűrő abroncsok széles választéka vár minden érdeklődőre. A keresés gombra kattintva máris láthatjuk a találatokat, amely után már csak a megvásárolni kívánt abroncsot kell a kosárba helyezni és indíthatjuk a rendelést. A rendeléseket még fizetés előtt bármikkor törölhetjük vagy módosíthatjuk. A 4×4 kategóriában érdemes keresni a szabadidő autókhoz illő abroncsokat.

 

A gumidirekt oldalán ezen felül találhatunk acél felni keresőt, váltóméret keresőt is, amelyek szintén a min él gyorsabb és pontosabb vásárlást segítik. A gumidirekt csapata mindenben segíti a vásárlókat. Itt gyorsan megvásárolhatjuk a szükséges abroncsokat és még a szerelését is megrendelhetjük. Az abroncsokat igen rövid határidővel fel tudják szerelni, ezért érdemes akár még ma elindítani az abroncsok megvásárlását. A weboldalon különféle híreket is olvashatunk abroncs témában, így az éppen aktuális ADAC teszteket is, amelyek szintén segítik a tájékozódást a témában.

 

Amennyiben valaki nincsen tisztában az abroncsokon megtalálható jelölésekkel, úgy érdemes az erre vonatkozó cikket is átolvasni. Jó pár autós nincsen tisztában a jelekkel és azok jelentésével. A legalapvetőbb jelzéseket most meg is nézhetjük és rendeléskor ezeknek a jelzéseknek a segítségével biztosan jó abroncsot választunk. Az abroncsokon megtaláljuk a gyártó nevét és a gumiabroncs profiljának a nevét, az abroncs méretét, a terhelési és sebességindexet, a gyártó országot és a kódot, a gyártás dátumát és hogy melyik márkára fejlesztették ki az adott abroncsot.

Vélemény, hozzászólás?