Homlokzati állvány a biztonságos munkavégzésért

Az építkezések során előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor már kelleni fog egy olyan segédeszköz, amiről lehet tovább végezni a feladatokat. A homlokzati állvány felállítása manapság jóval egyszerűbb, mint ez régen történt. Több évtizeddel ezelőtt még sok választás nem volt, mint fából készült rendszereket a helyi igényekhez alakítva összeácsolni. Ez akkoriban megfelelt az igényeknek, de manapság a munkavédelem tekintetében korántsem azt nyújtja, mint gondolnánk. Ezért is lettek megalkotva a fém rendszerek, amik egyszerű összeszerelhetőséget kínálnak.

A modern PERI UP Easy homlokzati állvány rendkívül gyorsan szerelhető, amivel joggal lopta be magát a szakemberek szívébe. Az idő pénz, amit a kivitelezők jól tudnak ezért is fektetnek ezen termékekbe. A biztonság mindenekelőtt való, amit a homlokzati állvány nyújtani tud. Az egyedi kereteknek hála a következő szint védőkorlátai az előző, biztonságos munkafelületről helyezhetők fel és így lehetséges bővíteni a rendszert. A járótáblák el vannak látva kibillenés elleni védelemmel, valamint azokba létrehozhatók rések, nyílások, ahol az építőanyagok mozgatására van esély.

A homlokzati állvány lebontása is egyszerűen megoldható. Nem követel meg komolyabb felszereltséget szerszámok formájában, valamit gyorsan elsajátítható az összeszerelés módja. A járótáblák szélessége ezen homlokzati állvány típusnál 33, illetve 66 cm széles. Az elemek kis súlya minimális terhelést jelent a talajra nézve. A szállatása sem okozhat ilyen formában problémát, valamint az egyes darabok könnyen tárolhatók a használati időn túl.

Vélemény, hozzászólás?