Már nem kell félnünk a negatív megjegyzésektől

Nem csak a gyerekek számára lehet elrettentő egy látható, feltűnő fogszabályozó viselése következtében, a társaik reakciója. Bár fejlődik a társadalom, és szerencsére, az én környezetemben elég intelligens emberek vannak, sajnos ez nem mondható el mindenkiről. Az intelligencia pedig nem kor függő.
A felnőtt fogszabályozás esetében is van, hogy az emberek félve a negatív kritikától, inkább nem végeztetik el a beavatkozást, még akkor sem, ha tudják, hogy fontos lenne egészségügyi szempontból, vagy, hogy hosszú távon a megjelenésüknek is jót tesz.
Ezt a problémát felismerve, a felnőtt fogszabályozás esetén is elérhetővé tették a láthatatlan fogszabályozás opciót.
A láthatatlan fogszabályozás választásával pedig ma már lehetséges, hogy úgy nyerjünk kusza rendezetlen fogazatunk helyett gyönyörű, megnyerő mosolyt, hogy a viselt készülék mindvégig észrevétlen marad, így gyakorlatilag semmi okunk a kritikáktól és bántó, gúnyos megjegyzésektől tartanunk.
A szabályos fogak pedig fontosak. Mind a világban való előrejutáshoz hozzásegítenek, mind egészségügyi szempontból, hiszen a rossz fogsor rontja a táplálkozási szokásainkat, a csúnya pedig a megítélésünket.

Vélemény, hozzászólás?