Robbanó cicák, mint a legjobb partijátékok

A késő őszi és téli szülinapokat az időjárás miatt nem lehet a kertben, udvaron tölteni, így a medecézés, ugrálóvárazás vagy csak simán kergetőzés bizony nem opció. A Robbanó cicák feledhetetlen szórakozást garantálnak a lakásban, anélkül, hogy a gyermekek teljesen felforgatnák a berendezést. Minden szülő szeretné a gyerekének méltóképpen megünnepelni a születésnapját.

Az ősszel, télen vagy kora tavasszal szülöttek buliját nem olyan egyszerű megszervezni, mint a meleg szezon gyermekeinek a jeles napját. A játszóházak bérlése sem mindenkinél jön szóba, az anyagiak vagy pusztán az ilyen létesítmények hiánya miatt az adott településen. A Robbanó cicák azonban nem hagyják unatkozni a vendégeket. Lássuk, hogy kik vagy mik ezek a dorombolók! Ez tulajdonképpen könnyed parti- vagy zsúrjáték gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A remek társasjáték senkinek sem tilos, hiszen a Robbanó cicák játékszabálya rendkívül egyszerű, gyorsan megtanulható. Főként a nagyobbaknak és a felnőtteknek ajánlott, mert a játékmenetet a 7 évnél idősebb lurkók képesek teljesen megérteni. Fontos, hogy nem szabad megharagudni, hiszen a huncut Robbanó cicák célja nem más, mint a játékostársak minél előbbi kiejtése. Nem taktikai, inkább szerencsejáték, de azok közül az egyik legviccesebb. A cicák a való életben cukik, olykor kicsit csintalanok, de a játékban rosszak, ezért vigyázni kell velük. Ha a játékos ugyanis kihúz egy Robbanó cicák kártyát, bizony kiesik, hacsak nincs ellene bevethető kártyája.

A játék előnye a könnyedség, hiszen itt nem kell taktikázni, nincsenek unalmas részek, viszont hatalmasakat lehet nevetni, ha az a bizonyos négylábú valóban robban. A kártyaparti addig tart, amíg egyvalaki meg nem ússza a sok robbanást. A Robbanó cicák társas persze nemcsak a partikon számít nagy durranásnak, hanem családi körben, egy kellemes vasárnap délután vagy a barátokkal, testvérrel a hétköznapokon. Nagyon szórakoztató, nem magas az ára és akár már most is megrendelhető az okosjatek.hu webáruházból.