Villanybojler vízkőtelenítése

Gazdaságosság és megbízhatóság miatt egyre több háztartásban kerül felszerelésre villanybojler. Az elektromos árammal történő vízmelegítés gondolata már 1800 óta foglalkoztatta a felfedezőket, végül Németországban készült el az első vízmelegítő készülék.

A villanybojlerek napjainkban már stílusosak, mutatósak és remekül illeszkednek a berendezéshez is, de amellett hogy előírásoknak megfelelően használjuk, még nem jelenti azt, hogy nem hibásodhatnak meg.

Cégünk munkatársai ilyen esetben is az ügyfél rendelkezésére állnak. Mivel a kiépítése és üzembe helyezése sem egyszerű, már az első lépéseknél is érdemes szakemberhez fordulni. Meghibásodás esetén a károsodás mértékétől függően megtörténhet, hogy már helyben orvosolni lehet a problémát, nagyobb gond esetén azonban teljes szervizelésre kerül sor.

Természetesen, ha a probléma megoldása árban nem kifizetődő, akkor teljes cserére van szükség. Viszont a kilyukadt bojlert is meg lehet javítani, így előbb mindig egyeztetünk az ügyféllel, hogy javaslataink alapján hogyan dönt.

Ami nagyon sok fejfájást okozhat, az a vízkő. Nem csak leülepedik a vezetékekre és idővel tönkreteszi őket, hanem gátolja a villanybojler hatékony működését is, ez pedig megnövekedett villanyszámlákhoz vezethet.

Ezért minden 2-3 évben javasolt egy alapos villanybojler vízkőtelenítés, ami során a vízkövet is eltávolítják a szakemberek. Ebben is gyors és hatékony segítségére lehetünk ügyfeleinknek.

Vélemény, hozzászólás?