A Brilliance üzemi zsíroldó koncentrátum és szuperkoncentrátum használati útmutatója

Tények és tippek az idő és pénz spórolásához a tisztaság maximalizálásával

A Brilliance üzemi zsíroldó tisztítószer azonnali megoldást jelent olyan cégek számára, ahol szükséges többszörösen oda égett, és erősen szennyeződött zsíros felületeket rendszeresen nagy hatékonysággal tisztítani ahhoz, hogy élelmiszerekkel érintkezhessen biztonságosan. Amennyiben szeretne tudatos döntést hozni, a Brilliance üzemi zsíroldó a tökéletes választás. Nem csak hatékonyan, kevés termék felhasználásával is képes eltávolítani a makacs szennyeződéseket, hanem önállóan is alkalmazható. Mivel nem hagy maga után maró szagot, nem szükséges más terméket használni utána, hogy eltüntessék a megtisztított felületről – így garantáltan spórol, több termék helyett elég egyet beszereznie. Szuper koncentrátum és koncentrátum kiszerelésben is elérhető 1 literes űrtartalommal, amit hígítással hosszú ideig alkalmazhatnak a legnyüzsgőbb üzemi konyhákban is. A habzó állag a Brilliance üzemi zsíroldó hatásfokát segíti, kevesebb elhasznált termékkel érhető el magas minőség.

A használata egyszerű, a hivatalos gyártói használati utasítás is néhány rövid pontból áll. A Brilliance üzemi zsíroldó számtalan alkalmazási formában érdemes bevetni: az odaégett és zsíros felületeken hideg és meleg zsíroldási formában is, különböző hígítási arányokkal. Felmosásra szintén használható a konyhai padlózat tisztítása során.

Tűzhely és sütőlap tisztítása során 1:10 és 1:50 hígításban ajánlják a használatát a könnyebb szennyeződésekre, ilyen például a korom is. A legnagyobb hígítási arány esetében is körülbelül 5-10 perces a leghosszabb behatási idő, amit ilyenkor várni kell a hab kifújása után. Nagyon makacs szennyeződések esetében a Brilliance üzemi zsíroldó hígítási aránya 1:2. Ezt többszörösen és erősen odaégett szennyeződéseken érdemes alkalmazni, akár éjszakai beáztatással. Használat után a kezelt felületet minden esetben bő vízzel öblítsük át, sütőlap esetén érdemes citromlével eltüntetni a lúgmaradványokat.

Amennyiben felmosásra szeretné alkalmazni a Brilliance üzemi zsíroldó habját, az alábbi hígítási arányokat érdemes betartania: erősen szennyezett, nagyon zsíros felületeken 1:10 és 1:50 közötti arányban alkalmazza, kevésbé szennyezett padlózaton elég az 1:50 és 1:100 közötti hígítás. Minden esetben bő vízzel mosson fel újra a zsíroldó után, és érdemes havonta egyszer vízkőoldóval is megtenni a felmosást a maximális tisztaság érdekében.

Vélemény, hozzászólás?