A vízelvezetés nagy mestere a PVC cső

Legyen szó lakásépítésről, bővítésről vagy éppen felújításról, mindenképpen szükség lesz beszerezni a megfelelő alapanyagokat, amikkel sikeresen lehet dolgozni. A különféle bedolgozható anyagok között a szerelvények sem maradhatnak ki a sorból, amilyenek a PVC cső termékek. A szennyvíz, vagy esetenként esővíz szabályszerű elvezetése kulcsfontosságú, mert ennek hiányában könnyen problémák léphetnének fel.

Érdemes ezeket megelőzni, hiszen senki sem akar egy folyamatosan szivárgó csővel viaskodni, esetleg a beszakadások miatt az állandó dugulás elhárítással bajlódni, ami végső soron úgyis a PVC cső fektetéséhez vezet. Megéri tehát előre gondolkodni és inkább többet költeni erre, mintsem utólagosan bajlódni azzal.

A KG PVC cső a vízelvezetés új dimenzióját nyújtja

Amikor említésre kerül a PVC cső, akkor a legtöbben a jól megszokott és régóta piacon lévő szürke változatra gondolnak. Amíg ezek leginkább a beltéri használatban, elvezetőként jelenhetnek meg, addig a KG, leginkább sárgás árnyalatú vezetékek a föld alatt, de a szabadban ugyanúgy alkalmazhatók. Ezen PVC cső kivitel nagyobb falvastagsággal rendelkezik, ami ellenállóbb a mechanikai és kémiai hatásokkal szemben egyaránt.

Az illesztések egyszerűen elvégezhetők, amiket a különféle idomkialakítások könnyítnek meg, amiket gumigyűrűs tömítéssekkel láttak el. A PVC cső még szellőzőként is alkalmazható igény esetén. Többnyire gravitációs úton történik bennük a folyadékok áramlás, amit megéri előtérbe helyezni a telepítés alkalmával. A sunikft.hu weboldalon széles idomválaszték érhető el, amik jelenlétében gyerekjáték lesz a munka.