Sok előnyt kínál egy fóliasátor

A tavaszi hónapok kezdetével máris megkezdődik a kertben végzendő teendők sora. Van, aki csak kedvtelésből műveli a földet, míg másoknak ez sokkal több ennél, mert a megélhetésük függ tőle. Akárhogy legyen, a legtöbb helyen már teret kaphat egy vagy akár több fóliasátor eltérő méretekben. Azonnal felvetődik a kérdés: miért éri meg ebbe befektetni? A zárt környezet az esetek többségében sok előnyt tud nyújtani.

A növények védve vannak a közvetlen és perzselő napsugárzástól, az időjárás, gyakran zord viszonyaitól. Ezeken túl a fóliasátor védelmet kínál számos kártevővel és szomszédból érkező permetszerekkel szemben ugyanúgy. Ami pedig a veteményezést és betakarítást illeti, az alapvetően korábban kezdheti, miközben sokkal tovább élvezheti a termés frissességét.

Milyen az ideális fóliasátor?

Most már, hogy tudja mire jó és milyen előnyöket kínál egy fóliasátor, már csak meg kell találni a tökéletes változatot. A Gravetti kínálatában elérhetők a 6, 9, 13.5, 18, 20, 27 négyzetméter belterülettel rendelkező fóliasátor változatok. Ezek mindegyike hasonló konstrukcióval rendelkezik és kihozható belőlük a legtöbb. A kisebbek csak az egyik, a nagyobbak pedig mindkét oldalon nyitható ajtóval rendelkeznek.

A galvanizált acél cső vázszerkezet stabil tartást nyújt, miközben ellenáll a korróziónak. A polietilén fedőfólia több éves élettartammal rendelkezik. További jó hír, hogy a fóliasátor gyorsan telepíthető a legtöbb környezetben és még szaktudást sem igényel az összeszerelése. Ne vesztegesse tehát az időt, hanem ragadja meg az esélyt és vásároljon minél hamarabb.