Mapei Novoplan Maxi önterülő aljzatkiegyenlítő padlófűtési rendszerekhez

Ahhoz, hogy kiváló munkát lehessen végezni mindenképpen szükség lesz némi szakértelemre, valamint prémium minőségű alapanyagokra. A Mapei Novoplan Maxi önterülő aljzatkiegyenlítő nem okoz semmilyen téren sem csalódást. Az önterülő mivoltának hála könnyű vele dolgozni, bár elnevezése ellenére legalább kézi simítóval megéri elegyengetni.

Azért van szükség erre a típusú készítményre, mert a padlóburkolás csak a teljesen egyenletesen kiképzett felületeken hozza el a tőle elvárt eredményt. A Mapei Novoplan Maxi önterülő aljzatkiegyenlítő Válogatott kvarchomokból, szintetikus rostokból, gyantából és más adalékok megfelelő arányú keverékéből készül. Alkalmas egyedi összetételének hála a padlófűtési elemek beágyazására, valamint a már beágyazott betonfelületek kiegyenlítésére ugyanúgy. Elteríthető a beton mellett kerámia vagy terméskő burkolatra, továbbá különféle előszerelt panelekre.

A Mapei Novoplan Maxi önterülő aljzatkiegyenlítő burkolhatósága a száradás függvénye. Csak teljes kötése után szabad rá dolgozni, ami viszont a rétegvastagságtól, a környezet hőmérsékletétől, páratartalomtól egyaránt függ. Összességében viszont annyi elmondható, hogy megközelítőleg 3 óra elteltével már járható. Kopásállóságból jelesre vizsgázik a Mapei Novoplan Maxi önterülő aljzatkiegyenlítő és maximum 40 mm vastagságig a száradási zsugorodás sem észlelhető rajta. Bedolgozási ideje 30-40 perc, eltarthatósága pedig 12 hónap. 25 kilogrammos zsákokban rendelhető meg, por állagban, amit vízzel keverve válik teríthető anyaggá. A prenkerepito.hu weboldalon minden érdeklődőt kedvező árak várnak.

Vélemény, hozzászólás?