Miért érdemes fenyő bútort venni?

Miért érdemes a különböző műanyag és préselt lapos bútorok helyett fenyő bútort vásárolni?

Nos, aki fenyő, vagy bármely egyéb fa bútor mellett teszi le a voksát, remek befektetést végez, hiszen sok bútorral ellentétben, a fenyő bútor rendkívül időtálló, nem beszélve arról, hogy az egész szobának egyfajta természetes patinát ad. A fenyőbútorok minden nappaliban, hálószobában vagy a ház bármely szobájában, tökéletesen megállják a helyüket.

Mitől jobb a fenyő bútor, mint a hagyományos bútorlapokból összerakott alternatíva?

A fenyő egyszerre tartós és sokoldalú lehetőségeket rejtő alapanyag, ezért is népszerű a bútoriparban. A fenyő egyik legjellemzőbb vonása, hogy a legkülönbözőbb éghajlati viszonyok között is fennmarad, tartósságát pedig a belőle készült bútorok is megöröklik. Karaktere meghatározó, minden bútordarab számára egyedi megjelenést kölcsönöz. Ezért a legtöbben natúr változatukban, festés nélkül is szívesen vásárolják ezeket a bútorokat.

Mely lakrészekbe ajánljuk a fenyő bútorokat?

A fenyő bútorok stílustól függetlenül szinte bárhol jól mutatnak.

Ha mégis ajánlást kéne tennünk a fenyő bútorok elhelyezésére vonatkozóan, azt mondanánk, hogy közkedvelten nappalikban és gyermekszobákban kedvelik ezeket a bútorokat.

A gyermekszobákban történő alkalmazásuk mellett szól kiemelkedő strapabíróságuk, valamint, hogy a fenyő ágykeretek a gyerekszobákban sokkal higiénikusabb alternatívaként szolgálhatnak, mint a különböző szövet ágyak, ugyanis mivel a fenyő ágyakba külön matrac helyezhető el, így az könnyebben tisztítható, ha szükséges, időről-időre cserélhető. Nem beszélve arról, hogy egy fenyő ágyban kevesebb a rejtett zug, mint egy teljesen szövettel fedett ágyban, így a különböző kártevők, rovarok is nehezebben tudnak megbújni bennük.

A fenyő bútorok a nappaliban kifejezetten hosszú időn át hű szolgálatot tehetnek, ami mellett ráadásul a legtöbb színnel párosítva remekül mutatnak.

Összefoglalva: miért éri meg fenyő bútort választani?

A fenyő bútorok természetes megjelenéssel és alapanyaggal rendelkeznek, így amellett, hogy rendkívül masszívak, anyaguknak köszönhetően barátságos hangulatot kölcsönöznek bármely szobának.

Vélemény, hozzászólás?