SEOzseni keresőoptimalizálás: a megoldás vállalkozásod felpörgetésére

Érezted már úgy, hogy falba ütköztél és nem tudod, merre tovább? Volt már olyan, hogy úgy érezted, hogy a terméked vagy szolgáltatásod kiváló, de mégsem nőtt (elég) jól a vállalkozásod?

Esetleg olyan, hogy döcögött a vállakozás, de nem tudtad, hogyan lépj a következő szintre Tudsz róla, hogy a skálázhatóság a megoldás, hogy igazán nagyot sikerüljön előre lépni, de nem tudod, hogyan tedd ezt meg?

Ha egy szóban kellene fogalmaznunk, akkor azt mondanánk, a keresőoptimalizálás a megoldás. Vagy legalábbis a megoldás kezdete. Ha úgy érezted, hogy 2020 tavasza óta, mikor megismerkedtünk a koronavírus nevű „gyönyörű” szóval, az online éned meg inkább előre tört vagy úgy, hogy több időt töltöttél online, mint offline / a fizikai valóságban, akkor hidd el, nem vagy egyedül.

Az online világ további előretörése pedig azt is jelenti, hogy itt még inkább lehet érvényesülni. Persze nem azt mondjuk, hogy az online marketing mindent megold: ha van termékünk (tehát nem egy dropshipping vállalkozást üzemeltetünk), akkor jó termék nélkül a keresőoptimalizálás és ennek részei, mint a weboldal készítés és a linképítés sem lesz elég arra, hogy világmárkává tegyünk olyasvalamit, amivel a vásárlók nem elégedettek.

És ha vállalkozásod van, minden bizonnyal sok mindent nem elsőre hallasz itt és hallottad már a SEO (search engine optimization, vagy keresőoptimalizálás) szavakat is. És ha erről egy kicsit is többet tudsz, mint az átlag, akkor azzal is minden bizonnyal tisztában vagy, hogy ez egy ugyanolyan szakma, mint a többi: orvos, tanár, programozó és (online) marketinges. Bár vannak, akik úgy gondolják, ezt egy gyorstalpaló tanfolyamon kiválóan meg lehet tanulni, higgyük el, hogy ebből a szempontból a valós SEO / online marketing tudás jobban hasonlít egy olyan szakmára, amit nem betanulni, hanem tapasztalattal egyre jobban lehet csinálni.

És azt is fontos megjegyezni, hogy az online marketing és keresőoptimalizálás nemcsak nem konstans, de az egyik leggyorsabban változó feladat, amelyhez érteni érdemes az informatika különböző területeihez, a marketinghez, általánosságban az üzlethez és a kereskedelemhez – és persze az emberekhez.

Keresőoptimalizálás alkalmazások ingyen: így fejleszti a linképítést a SEOzseni

A SEOzseni keresőoptimalizálás (SEO) és linképítés hatására látványosan nő a kattintások száma, ezáltal az érdeklődés is megnő a weboldal terméke vagy szolgáltatása iránt. Megfelelő marketing stratégiával ezeket az érdeklődőket értékes célokká lehet alakítani. Hírlevél feliratkozás, regisztráció vagy akár közvetlen vásárlás formájában realizálódik a megnövekedett népszerűség.

A hatékony SEO alapja a kiváló minőségű tartalom. Hiszen a felhasználók elsősorban tájékozódásra használják az internetet. Az informatív, jó cikkekben gazdag weboldal a látogatóknak élményt nyújt. Segít megszerezni azt a tudást, ami alapján megfontoltan dönthet az ajánlatok dzsungelében.

Vélemény, hozzászólás?