Valami kell az autó csomagtartójába!

Amikor elhatározzuk, hogy autónk csomagterét is meg kell védenünk a szennyeződéstől, alaposan fontoljuk meg a vásárlást. Ne sajnáljunk egy kis időt fordítani a választásra. Böngésszük át az ajánlatokat, de legjobb, ha a gyártók weboldalát nézzük át alaposan és csak kiváló minőségű csomagtértálcát, vagy szőnyeget vásárolunk.

Sajnos a saját bőrünkön tapasztaljuk meg, hogy a csomagtér állandó tisztaságának, fontossága gyakorlatilag nem alacsonyabb rendű autónk belső terénél. Sőt, mivel a csomagtartóban általában ételt, ruházatot és csomagokat rakunk, tulajdonképpen a tisztaságnak elsődlegesnek kell lennie.

Csomagtértálca vagy szőnyeg?

A szőnyeg nagyon szép, de – mondjuk ki – nem praktikus.

A csomagtartóban lévő szőnyegen a szennyeződésektől és mindenmástól, ami rácsöpög, bizony kellemetlen szagok jelenhetnek, meg az autó utasterében.Ennek eredményeként a szőnyeg esztétikája igencsak eltűnik. A szőnyeget gyakran kell mosni, ráadásul nem minden folt távolítható el könnyedén.

Az autótulajdonosok körében legnépszerűbb a csomagtértálca használata. Ez annak köszönhető, hogy magas funkcionalitással rendelkezik, ugyanakkor nagyon egyszerű a karbantartása. Persze a csomagtértálca is piszkos lesz és ki is löttyen rá mindenféle nem odavaló dolog. Ebben nem különbözik a csomagtartószőnyegtől.

Csakhogy a csomagtértálcát két perc alatt újra tisztává varázsolhatjuk.

A gumi csomagtértálca nagyon könnyen tisztítható, és megbízhatóan védi a járművet a szennyeződéstől és a nedvességtől.

Vizes ruha, és kész:a csomagtértálca tiszta!

A csomagtértálca télen is tökéletesen „ellátja”funkcióját, amikor a csomagtartó tisztán,- és szárazon tartása nagy problémát okoz

És ami a csomagtértálca mellé folyik?

Ez nem történik, meg, ha méretpontos csomagtértáclát vásárolunk.

Hátránya, hogy drágább, mint az univerzális csomagtartó szőnyeg, de a méretpontos csomagtértálcát autónk típusa szerint választhatjuk ki, ami garanciát jelent arra, hogy – mint ahogy a nevéből is adódik – pontosan lefedi az autó csomagtartóját.

A csomagtértálca a speciális csúszásgátló technológiának köszönhetően vezetés közben semmi sem csúszik el .

Általánosságban elmondható, hogy a csomagtértálcákpraktikusabbak, mint a szövet burkolatok.

Vélemény, hozzászólás?